Lid worden

De Go Club Delft biedt verschillende lidmaatschap mogelijkheden.

1: Brons lidmaatschap.
Dit is een gast lidmaatschap en is gratis. Je naam en rank worden op de website vermeld met een bronzen ster.
Dit is bedoeld voor de mensen die af en toe langskomen op onze club avonden om een gezellig potje Go te spelen, en zich willen verbinden aan de Go Club Delft. Deze mensen kunnen vrij gebruik maken van het materiaal dat voor de club beschikbaar is. Ze kunnen echter niet gratis deelnemen aan door de Go Club Delft georganiseerde activiteiten (zoals lessen, cursussen en de NGC). Wij raden iedereen daarom ook aan om voor het Zilveren of Gouden lidmaatschap te kiezen.

2: Zilver lidmaatschap.
Dit is een regulier club lidmaatschap en kost €15 per jaar. Je naam en rank worden op de website vermeld met een zilveren ster.
Dit lidmaatschap is bedoeld voor mensen die regelmatig op de club avonden zijn te vinden, die willen deelnemen aan door de Go Club Delft georganiseerde activiteiten (zoals interne competitie, go diploma’s, lessen & cursussen) en die de club financieel willen ondersteunen (voor o.a. Materiaal). Als zilver lid krijg je ook korting op het Delfts toernooi.

3: Goud lidmaatschap
Volledig club en bonds lidmaatschap. Dit kost €45 per jaar. Je naam en rank worden op de website vermeld met een gouden ster.
Dit lidmaatschap biedt alle voordelen van het zilveren lidmaatschap plus de voordelen van lidmaatschap van de Nederlandse Go Bond (NGoB). Dit houd in dat u onder ander mee kan spelen met de Nederlandse Go Competitie (NGC) waaraan de Go Club Delft samen met de Go Club Seki uit den Haag met verschillende teams deelneemt, maar ook aan toernooien die door de bond worden georganiseerd (NK, NK jeugd, NK snelgo, INDIS, District toernooi, KAC, CPT, ect). Lidmaatschap van de Go bond via de Go club delft houd verder in dat u tijdens bonds vergaderingen door de afgevaardigde van de Go Club Delft word vertegenwoordigd.
De Go Club Delft zorgt dat u bij de bond word aangemeld en dat u het tijdschrift van de bond thuis gestuurd krijgt.

Note I: Lid worden kan door een mail met je gegevens te sturen naar de Go Club: GoClubDelft@hotmail.com of op een clubavond langs te komen en ernaar te vragen. Er zijn lidmaatschapsformulieren op de club aanwezig

Note II: Lidmaatschap geld per kalender jaar. vanaf september kan je voor de halve prijs voor en half jaar lid worden.